Wat zijn jouw 
wensen?  

Bij Osima Bridal maken we onderscheid tussen drie arrangementen, namelijk het Natural Beauty Bride, de Modern Beauty Bride, Luxury Beauty Bride en High-End Beauty Bride. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden zoals haar & make-up voor een pre wedding shoot en een touch-up voor bruidsgasten. We geven je een rondleiding door de vele opties en arrangementen die wij speciaal voor jou hebben samengesteld.

Feel beautiful and celebrate love   –

Natural Beauty Bride

Natural glow down the isle

Ben jij een bruid die het liefste van puur natuur houdt en graag dicht bij zichzelf wilt blijven? Natuurlijk wil jij op je grote dag shinen. Dit is jouw moment. Osima benadrukt jouw natuurlijke schoonheid en laat je glowen alsof de zon op de bewuste dag naar het altaar stapt. Natuurlijk wordt de haar en make-up middels een proefsessie volledig afgestemd op jouw wensen en krijg jij persoonlijke bridalstyling op locatie.

 

 

Modern Beauty Bride 

Voor de moderne en zelfbewuste bruid

Ben jij een moderne bruid die net wat extra’s wilt op haar grote dag? De nodige hair extensions, wimperopvulling en een wonderful make-up look – jij houdt ervan. Je wilt graag volledig van A tot Z verzorgd voor de dag komen: Een heerlijk hydraterend glowy masker voor je gezicht en lippen als starter van je grote dag zie jij wel zitten. Naast je eigen bijpassende lipstick of lipgloss krijg je als kers op de bruidstaart ook nog een heerlijke goodiebag, gevuld met beautyproducten ter waarde van 100 euro. Wat wil je nog meer?

 

Luxury Beauty Bride

Over the top bridal queen

Wil jij écht alles uit jouw dag halen? Ben jij een ware bridalqueen die het complete arrangement wilt? Over the top luxe, check. Proefsessie, check. Bridalshoot met je eigen assistente, check. Een bruidsstyliste op jou grote dag als ‘personal assistent’ , check. Het ontbreekt jou aan niets. Alles wordt afgestemd op jouw wensen. YES! Laat jouw grote dag maar aanbreken.

 

 

High-end Beauty Bride 

Voor de high-end bruid

Voor jou is het duidelijk: Jij bent een ware bridalqueen die het complete arrangement wilt. Jij wilt het allerbeste van het beste. Jij gaat voor picture perfect en wilt jij écht alles uit jouw grote dag halen. Bij het High-end Beauty Bride arrangement wordt alles middels een moodboard afgestemd op jouw persoonlijke wensen, huidtype en style. Bovendien heb jij altijd je persoonlijke bridal stylist dicht bij de hand die jou overgiet met bridal adviezen en je een luxueuze ervaring laat beleven. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens jouw huwelijk. Denk aan jouw eigen Personal Bridal Beauty shopping stylist, je eigen bridal assistente én een overheerlijke high tea tijdens de make-up proefsessie. Bij dit pakket kun je nog twee bruidsgasten uitkiezen die op de dag zelf volledig worden verzorgd qua haar & make-up. YES! Laat jouw grote dag maar aanbreken. Niets staat jou in de weg om jouw droomhuwelijk te beleven.

OSIMA DESTINATION WEDDINGS

COMMITMENT
LOVE-SHOOT

Wat is er romantischer dan JA, ik wil tegen je levenspartner te zweren te midden van een warme zon, het geruis van de zee, de palmbomen of de bergen, op een prachtige plek overseas terwijl je inner circle om je heen staat?

Via OSIMA Destination Weddings zijn wij wereldwijd beschikbaar. Wij reizen graag met u en uw gezelschap mee. Niets is ons te gek en wij kijken zelden ergens van op. We beloven discretie en koesteren al onze ervaringen met gelukkige bruiden die het JA-woord gaven aan hun geliefde in het buitenland.

We denken graag met u mee en onze mogelijkheden zijn heel breed. Indien u interesse heeft vernemen wij graag uw wensen middels een persoonlijk kennismakingsgesprek en/of maken wij speciaal voor u een gepersonaliseerde offerte op.

OSIMA Bridal Studio is tevens beschikbaar voor Destination Engagement shoots & Pre Wedding Shoots

* Tarieven gelden voor jaar 2022/2023, incl. BTW
* Op alle tarieven gelden onze algemene voorwaarden
* Reiskosten worden berekend vanaf een straal van 30km, €0.45 per km

We would love to
hear from you

Locatie

Diepenbrocklaan 56
5012 GL
Tilburg

FOLLOW US