Wat zijn jouw 
wensen?  

Bij Osima Bridal maken we onderscheid tussen drie arrangementen, namelijk het Natural Beauty Bride, de Modern Beauty Bride en de Luxury Beauty Bride. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden zoals haar & make-up voor een pre wedding shoot en een touch-up voor bruidsgasten. We geven je een rondleiding door de vele opties en arrangementen die wij speciaal voor jou hebben samengesteld.

Feel beautiful and celebrate love   –

Natural Beauty Bride
€795

Natural glow down the isle

Ben jij een bruid die het liefste van puur natuur houdt en graag dicht bij zichzelf wilt blijven? Natuurlijk wil jij op je grote dag shinen. Dit is jouw moment. Osima benadrukt jouw natuurlijke schoonheid en laat je glowen alsof de zon op de bewuste dag naar het altaar stapt. Natuurlijk wordt de haar en make-up middels een proefsessie volledig afgestemd op jouw wensen en krijg jij persoonlijke bridalstyling op locatie.

 

 

Modern Beauty Bride 
€950

Voor de moderne en zelfbewuste bruid

Ben jij een moderne bruid die net wat extra’s wilt op haar grote dag? De nodige hair extensions, wimperopvulling en een wonderful make-up look – jij houdt ervan. Je wilt graag volledig van A tot Z verzorgd voor de dag komen: Een heerlijk hydraterend glowy masker voor je gezicht en lippen als starter van je grote dag zie jij wel zitten. Naast je eigen bijpassende lipstick of lipgloss krijg je als kers op de bruidstaart ook nog een heerlijke goodiebag, gevuld met beautyproducten ter waarde van 100 euro. Wat wil je nog meer?

 

Luxury Beauty Bride
€1450

Over the top bridal queen

Wil jij écht alles uit jouw dag halen? Ben jij een ware bridalqueen die het complete arrangement wilt? Over the top luxe, check. Proefsessie, check. Bridalshoot met je eigen assistente, check. Een bruidsstyliste op jou grote dag als ‘personal assistent’ , check. Het ontbreekt jou aan niets. Alles wordt afgestemd op jouw wensen. YES! Laat jouw grote dag maar aanbreken.

OSIMA DESTINATION WEDDINGS

COMMITMENT
LOVE-SHOOT

Wat is er romantischer dan JA, ik wil tegen je levenspartner te zweren te midden van een warme zon, het geruis van de zee, de palmbomen of de bergen, op een prachtige plek overseas terwijl je inner circle om je heen staat?

Via OSIMA Destination Weddings zijn wij wereldwijd beschikbaar. Wij reizen graag met u en uw gezelschap mee. Niets is ons te gek en wij kijken zelden ergens van op. We beloven discretie en koesteren al onze ervaringen met gelukkige bruiden die het JA-woord gaven aan hun geliefde in het buitenland.

We denken graag met u mee en onze mogelijkheden zijn heel breed. Indien u interesse heeft vernemen wij graag uw wensen middels een persoonlijk kennismakingsgesprek en/of maken wij speciaal voor u een gepersonaliseerde offerte op.

OSIMA Bridal Studio is tevens beschikbaar voor Destination Engagement shoots & Pre Wedding Shoots

#Teambride
Wedding

Wat moet je zonder #teambride? Voor je moeder, zussen, nichten en beste vriendinnen is deze dag eveneens bijzonder. Hen verrassen we tevens graag met prachtige haar en make-up looks. #teambride kan kiezen uit:

Heb je een compleet bridal arrangement gereserveerd? Dan is het ook mogelijk touch-ups voor je bruidsgasten bij te boeken vanaf €55

Bridal diensten

  • Bridal haarstyling incl. proefsessie vanaf €395
  • Bridal make-up incl. proefsessie vanaf €395 
  • Touch-up haar & make-up vanaf €95
  • Tweede avond look haar & make-up vanaf €150
  • Bruidsproefsessie hairstyling €195
  • Bruidsproefsessie make-up €195
  • Haar extensions* huren vanaf €45 (excl. borg) *verkrijgbaar in diverse lengtes en kleuren
  • Hea Tigh tijdens proefsessie? Prijs op aanvraag 

* Tarieven gelden voor jaar 2022/2023, incl. BTW
* Op alle tarieven gelden onze algemene voorwaarden
* Reiskosten worden berekend vanaf een straal van 30km, €0.45 per km

We would love to
hear from you

Locatie

Diepenbrocklaan 56
5012 GL
Tilburg

FOLLOW US