Hoe heerlijk is het om op jouw grote dag wakker te kunnen worden, wetende dat je een bruidsstylist hebt, je zo dadelijk lekker in een stoel kan gaan zitten en een verwenmoment hebt voor jezelf om de dag mee te starten. Geen gestress over je make-up en haar, waardoor je zorgeloos kan schitteren en stralen on your big day! In dit blog lees je waarom ik vind dat elk bruidje een make-up & hair stylist verdient en wat de voordelen ervan zijn.

Niet de juiste bezuiniging

Het niet inhuren van een professionele bruidsstylist lijkt in eerste instantie misschien op de juiste besparing van jullie bruiloft budget, maar niets is minder waar. Tijdens een bruiloft, vooral je eigen bruiloft, komt er erg veel stress bij kijken. Daarom zal het lastig zijn om zelf je make-up en haar te doen, wanneer je hele lijf stijf staat van de zenuwen. Dit geeft alleen maar meer onnodige stress, terwijl ik van mening ben dat je juist volop van deze dag moet kunnen genieten en dit ook moet kunnen uitstralen. Doordat we tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft al nauw contact hebben en de eigenschap ‘stressbestendig zijn’ erg belangrijk is in mijn vak, probeer ik (naast dat ik je op jou allermooist uit wil laten zien) jouw steun en toeverlaat te zijn en je helemaal op je gemak te laten voelen.

Het biedt zekerheid

Als je na een lange zoektocht ervoor kiest om mij de eer te geven om je nog mooier te mogen maken tijdens jouw trouwdag, dan zullen we eerst gaan starten met een proefsessie. We gaan samen zo’n 2 à 3 uur aan de slag om de look te vinden waar jij echt blij van wordt. Ik zal je vragen om foto’s van je bruidsjurk en inspiratie voor je bruidshaar -en make-up look mee te nemen naar de proefsessie. Op basis van al deze informatie zullen we in gesprek gaan, waarna er een persoonlijk bruidsstyling plan ontwikkeld zal worden.

In dit plan bekijken we welk bruidskapsel er bij jou past, wat je gezichtsvorm is en tegen welke trouwjurk je het ja-woord hebt gezegd. Ik kijk naar de mogelijkheden met de lengte van je haar, hoeveel en wat voor make-up we gaan gebruiken, noem het maar op; ik luister naar al je wensen en ideeën, waardoor je geen vervelende verassingen meer tegen zal komen op het moment suprême.

Jouw natuurlijke schoonheid

Veel bruiden willen graag een meer natuurlijke look, zeker als ze in het dagelijks leven niet veel make-up dragen. Doordat ik veel ervaring en kennis heb weet ik welke technieken en producten ik moet toepassen om de punten waar je blij mee bent te accentueren en de punten waar je minder blij mee bent te camoufleren. Ook als jij in het dagelijks leven weinig tot géén make-up gebruikt is dit op je trouwdag mooi om wel te doen.

Daarbij is het niet alleen belangrijk dat de bruidsmake-up -en haar er in het echt mooi uit ziet, ook in diverse soorten licht moet het goed over komen (dag, avond en flitslicht). Deze foto’s blijven tenslotte -naast de waardevolle herinneringen in je hart- een bijzondere herinnering aan deze mooie dag en daar wil je natuurlijk op je allermooist op staan! Een professionele trouwfotograaf en -stylist kunnen dan ook zeker niet ontbreken.

Het is als bruid dan ook belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en door mijn expertise en ervaring kan ik hier goed op intunen; je nog mooier maken dan dat je al bent. Zo komen we samen tot een fantastisch resultaat!

 

Mocht ik je nog steeds niet overtuigd hebben dat het inschakelen van een professionele bruidsstylist een must is of heb je vragen/interesse? Stuur ons dan hier een berichtje of bel!