Diensten

Bij Osima Bridal hebben we een verfijnd aanbod van bruidsarrangementen. Daarnaast bieden we aanvullende services, zoals haar & make-up styling voor jouw pre-wedding fotoshoot en speciale touch-up diensten voor je gasten.

Elke bruid is anders en uniek op haar eigen manier! In de afgelopen jaren hebben wij veel mooie bruiloften mogen meemaken, binnen en buiten Nederland. Dit weerspiegelt zich natuurlijk ook in de prijsstelling, daarom hebben wij een uitgebreide brochure gemaakt met wat meer informatie. 

We nemen een beperkt aantal bruiloften per jaar aan om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor een volledig beeld van onze diensten en om de opties te verkennen die het beste bij uw wensen passen, nodigen we u uit om onze brochure aan te vragen.

Vanaf €1150

01 / Modern Beauty Bride ➝

02 / Luxuriance beauty bride ➝

03 / Extravagance beauty bride ➝

wat zijn                      wensen?

jouw

wat zijn wensen?

Als moderne bruid die streeft naar een vleugje extra verfijning op haar trouwdag, ben je ongetwijfeld op zoek naar de perfecte aanvulling op jouw look. Droom je van elegante haarverlengingen, verleidelijke wimper opvulling, en een magische make-up look die je natuurlijke schoonheid accentueert? Je verlangt ernaar om volledig verzorgd en stralend voor de dag te komen. Het vooruitzicht van een verkwikkend, hydraterend glow masker voor je gezicht en lippen als de ideale start van deze belangrijke dag is precies wat je zoekt. En als kroon op je zorgvuldig samengestelde schoonheidsritueel, wordt je verwend met een exclusieve bridal goodiebag als ultieme finishing touch.

vleugje
verfijning

01 / Modern Beauty Bride

extra

vraag brochure aan

SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - SOPHISTICATION MEETS SIMPLICITY - 

02 / Luxuriance beauty bride

Verlang je ernaar om jouw trouwdag tot een ongeëvenaard hoogtepunt te maken? Zie je jezelf als een echte bridalqueen, verlangend naar het meest complete pakket? Luxe zonder grenzen, een uitgebreide proefsessie, een exclusieve bridalshoot compleet met je eigen assistent, en op de dag zelf de luxe van een persoonlijke bruidsstyliste. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Elk detail wordt zorgvuldig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Zeg maar ‘ja’ tegen een dag waarop alles mogelijk is en laat de voorbereidingen maar aan ons over.

vraag brochure aan

over the
bridal queen

top

Voor jou staat het vast: je bent de ultieme bruid die streeft naar niets anders dan uitmuntendheid, verlangt naar een flawless look, en wilt elk moment van je speciale dag optimaal beleven. Met het Extravagance Beauty Bride arrangement, wordt alles - van moodboard tot persoonlijke wensen, huidtype en stijl - nauwkeurig op jou afgestemd. Je hebt de luxe van een persoonlijke bruidsstyliste binnen handbereik, klaar om je te overladen met deskundige adviezen en je een ongeëvenaarde ervaring te bieden, van de voorbereidingen tot het ja-woord. Stel je voor: een persoonlijke Beauty Shopping Stylist, styling voor je pre-wedding dinner of fotoshoot, een toegewijde bridal assistente, of een exclusieve high tea tijdens je make-up proefsessie. Dit pakket biedt daarnaast de mogelijkheid om twee bruidsgasten te selecteren die op de grote dag ook van top tot teen verzorgd worden qua haar & make-up. Alles is geregeld, zodat jij zonder zorgen kunt uitkijken naar het beleven van je droombruiloft.

voor de
               bruid

voor de
             bruid

03 / Extravagance beauty bride

high-end

vraag brochure aan

Wereldwijde Glamour, waar je ook trouwt

Destination Weddings

Is er iets magischer dan het uitspreken van het ‘JA, ik wil’ tegen je partner, omgeven door de betoverende schoonheid van een zonovergoten strand, het zachte geluid van de zee, onder de schaduw van palmbomen of met een adembenemend berglandschap als decor, allemaal op een droomlocatie in het buitenland, met je naasten om je heen? Bij OSIMA Destination Weddings hebben we, geïnspireerd door onze uitgebreide ervaringen, een speciaal arrangement ontworpen voor bruiloften in het buitenland. We zijn er trots op wereldwijd beschikbaar te zijn en reizen met plezier mee met jou en je gezelschap naar elke gewenste locatie. Geen bestemming is ons te ver of te avontuurlijk, en we zijn gewend aan alle verrassingen die bij een destination wedding komen kijken.

We beloven volledige discretie en koesteren de mooie herinneringen aan gelukkige bruiden en bruidegoms die elkaar het ja-woord gaven op unieke locaties wereldwijd. Ons team staat klaar om met jou mee te denken en biedt een breed scala aan mogelijkheden, afgestemd op jouw specifieke wensen. Als je interesse hebt, nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waar we al jouw ideeën kunnen bespreken en een gepersonaliseerde offerte kunnen opstellen, speciaal voor jouw droombruiloft in het buitenland.
VRAAG BROCHURE AAN

Silke

Ouassima verstaat haar vak als geen ander. Buiten het feit dat ze erg kundig is, zorgt ze op de dag zelf ook voor een belangrijk stukje steun, erg fijn voor je stress-level. Voor mij heeft ze echt een een hele belangrijke bijdrage geleverd aan dé dag. Geen seconde spijt van gehad. Nogmaals bedankt Ouassima!

Els & Tim

Ondanks haar vakantie heeft Osima mij 'gered' nadat mijn andere visagist ziek was uitgevallen een week voor mijn huwelijk. Ze bleef heel cool ondanks tijdswijzigingen in ons schema en daardoor beperkte tijd om me op en top klaar te maken. Ook heeft ze mijn haar nog aangepast voor de ceremonie. Ik voelde me een hele mooie versie van mezelf.

Luiza

Thank you so much for doing such an amazing job on Sunday. I am in love with my hair, makeup and so my mom! You are not only super talented but also an amazing, sweet and nice person. I wish I could revive the whole day again. It was really a dream. Thank you so much for all you did for us.